Non call… μεσα στον Πειραια

Παντα στον χαμενο φταινε ΟΛΑ. Ο προεδρος, ο προπονητης, οι παιχτες μεχρι και ο φροντιστης. Βεβαια ακομα και αν μεσα στο ματς η ομαδα εχει αποδωσει χαλια αλλα στο τελος νικησει εστω και με μισο ποντο, ολα ειναι μια χαρα.
Ετσι λοιπον κι εμεις απο χτες εχουμε αρχισει να κατηγορουμε τους παντες, παραγνωριζοντας οτι ΑΥΤΟΙ οποιοι και να ειναι, οπως και να παιζουν με αυτο τον αντιπαλο δεν παιζουν ΠΟΤΕ στα ισια.
Απο τη στιγμη που ο κακος Ολυμπιακος φτανει ενα λει απ απο την πιθανη νικη του και το 1-0 στη σειρα, δεν εχει σημασια τι εγινε σε ολο το ματς. Εχει σημασια τι εγινε στην τελευταια επιθεση. Και εκει εγιναν ΠΑΛΙ οργια. Εκει μεσα στο σπιτι σου, απλα σου στερουνε το δικαιωμα στη νικη. Εγινε πριν 2 χρονιες στο ΟΑΚΑ, εγινε και σημερα στο ΣΕΦ. Ετσι απλα επειδη ηθελαν! Μια ομαδα γινεται μεγαλη και χτιζει αυτοκρατοριες μεσα απο μεγαλες νικες. Οταν ομως ειναι σχεδον προγραμματισμενο να μη σε αφησουν, πως θα το κανεις? Οταν κοινο χαρακτηριστικο στα ματς με τον παο ειναι οι πολλες παραπανω βολες τους, τα φαουλ κατω απο τη ρακετα που δεν σφυριζονται ΠΟΤΕ, τα κινητα σκριν και τα non call πρεπει ο Ολυμπιακος να ειναι 5 φορες καλυτερος για να καταφερει να νικησει. Και μεσα στη χρονια απεναντι σε μια ομαδα οπως ο παο ποσες φορες θα βρεθεις σε τετοια κατασταση?
Λοιπον εγω δεν προκειται να καταδικασω την ομαδα. Μου φταιει ο Γιαννακης σιγουρα. Αυτον δεν τον θεωρω καταλληλο για να βρισκεται στον παγκο μας, ειναι απλο. Η ομαδα παιζει με απουσια του καλυτερου της αμυντικου, με 2-3 παιχτες που μολις μπηκαν απο τραυματισμο και με εναν πολυ λιγο προπονητη στον παγκο.
Απαιτουμε να μας σεβονται, τελειωσε. Τι τα βαζουν με τον κοσμο? Τι θελετε να κανει ο κοσμος που βλεπει να τον σφαζουν μεσα στο σπιτι του και ΚΑΝΕΙΣ να μην τιμωρειται γιαυτο? Στο μονο που διαφωνω ειναι στο οτι πετανε πραγματα στους παιχτες του βαζελου.. Οχι μαγκες.. δε φταινε αυτοι, φταινε αυτοι με τα γκρι που χτες ειδαμε οτι προσθεσαν και μια λαχανι ριγα στη φανελα.. Εξυπνη επιλογη δε νομιζετε?

7 Σχόλια to “Non call… μεσα στον Πειραια”

  1. Μπερντες ο αθλητικος Says:

    Γραφεις: «Απο τη στιγμη που ο κακος Ολυμπιακος φτανει ενα λει απ απο την πιθανη νικη του και το 1-0 στη σειρα», αν ο Παπαλουκάς ευστοχούσε το ματς θα πηγαινε στην παράταση, οπότε ποια νίκη εννοιεις???… Πώς μπορείς λοιπόν να είσαι τόσο σίγουρος ότι οτι αν πηγαινε στην παραταση θα νικαγε ο Ολυμπιακός???

    και αν ο Ολυμπιακός είναι καλυτερος απ τον Παναθηναικό ας καθαριζε το ματσακι με 20 ποντους απ την αρχη (κι ας σφυριζαν μετα οι διαιτητες οτι ηθελαν) αφού έπαιζε και στην εδρα του και οχι στο βερολίνο!!!

  2. redfan Says:

    Ειπα ΙΣΩΣ, αλλα αυτο δεν θα το μαθουμε ποτε γιατι δεν το αφησαν να παει εκει.

    Κατσε για μισο λεπτο.. Δεν παιζουμε με το «Αιγαλεω» για να νικαμε με 20 ποντους απο την αρχη. Αυτη δεν ειναι λογικη, αυτο ειναι μπακαλιστικο που ειπες. Στα 3 τελευταια παιχνιδια τα ματς με τον παο εληξαν με +-2 ποντους.
    Δηλαδη για να μην εχουμε το φοβο να μας σφαξουν θα πρεπει να παρουμε τον Κομπι, τον Λεμπρον και τον Ντανκαν να παιρνουμε μεγαλη διαφορα απο νωρις?

  3. Μπερντες ο αθλητικος Says:

    Δηλαδή για να καταλάβω, όσο ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 9 τον εσφαξε κανενας??? Οι διαιτητές φταιξανε που δεν ήταν στη μέρα του ο Παπαλουκας, ο Γκριρ, ο Χαλπεριν, ο Πρίντεζης? Αν αυτοί έβαζαν από μισο πόντο φίλε μου ο Ολυμπιακός θα το ειχε παρει το ματσακι με τουλαχιστόν 10 μπροστα. Ας κραταγε τη διαφορα στο κατω κατω…. και σφάξημο είναι να εισαι με δυο πισω και να μη σφυρίζει φαουλ??? Για μια φαση, αντε δυο?????? Αν εσφαζαν τον Ολυμπιακο ούτε καν θα τον ειχαν αφησει να πλησιασει, 30 ποντους στο κεφαλι θα τρωγε…. κι επειδη λες ΠΟΤΕ δεν το αφηνουν τον Ολυμπιακο να κερδισει, στο βερολινο οι διατητες εφταιξαν? στο κυπελο? στο πρωτο στο ΟΑΚΑ? 10 χρόνια τωρα πότε ήταν αξιος ο Ολυμπιακός να κερδισει τον Παναθηναικό…???? μεσα στα 10 αυτα χρόνια μονο φετος ειναι αξιος να κανει κατι…..

  4. redfan Says:

    Τι λες ρε φιλε, γιατι δηλαδη απο τον παο ποιος επαιξε? Δεν ειναι σφαξιμο στο τελευταιο καλαθι του αγωνα να γινεται ξεκαθαρο φαουλ? Τοτε εχουμε πολυ διαφορετικη γνωμη για το σφαξιμο. Και ειχε προηγηθει και το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φαουλ του Διαμαντιδη στον Τσιλντρες με το σωμα λιγο πριν ξεσπασει ο κοσμος. Στο Βερολινο τι? Μιλησε κανεις για Βερολινο? Παλι με τις ιδιες απουσιες παιζαμε, παλι για ενα σουτ χασαμε. Δε μιλησε κανεις για διαιτησια.
    Στο κυπελλο ΚΑΙ αυτοι εφταιξαν ναι. Δεν χρειαζεται πολυ ψαξιμο υπαρχει στο youtube το βιντεακι και δες το.
    Το θεμα ειναι οπως εγραψα οτι κοινη συνισταμενη ειναι οι γκρι. Νικαμε ΜΟΝΟ αν ειμαστε ΠΟΛΥ καλυτεροι του παο. Μπορει να λεω οτι ΠΟΤΕ δεν μας αφηνουν να κερδισουμε αλλα δεν εννοω οτι οταν χανουμε με 17 ποντους στο ΟΑΚΑ πχ φταινε αυτοι.
    Και στο κατω κατω δεν θα απολογουμαστε επειδη δεν καταφεραμε να κρατησουμε καποια διαφορα. Ουτε ο βαζελος το καταφερε. ΚΑΝΕΙΣ δεν επαιξε καλυτερα. Δηλαδη μας γαμανε και θα λεμε και συγνωμη? Να τα δινει στα ΙΣΑ ολα και ας χασουμε.

  5. Stratos Says:

    Βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας κάθε φορά που παίζουμε με τον βάζελο. Το άγχος που κυριαρχεί την ομάδα, είναι πέραν του φυσιολογικού. Σε ότι κατάσταση και να είναι ο βάζελος μας παίζουμε σαν πρωτάρηδες.
    Όταν ξεπεράσουμε αυτό το κόμπλεξ θα είναι όλα καλύτερα.

    Για τη διαιτησία δεν μπορείς να πεις τίποτα γιατί ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
    Ως συνήθως, μια άψογη διαιτησία που θα κάνει μόνο 3-4 λάθη σε όλο το 40λεπτο, τα οποία χαρακτηρίζονται ως ανθρώπινα, δύσκολα, έτσι κι έτσι, no call κτλ, τα οποία είναι σε καίρεα σημεία του αγώνα και είναι πάντα υπέρ του βάζελου.

    Το χειρότερο είναι οι κρίσεις των δημοσιογράφων που τουμπεκίαζονται σε άπειρα χειρουργεία που περνάνε όλο τον κόσμο οι «κοντοί» εδώ και 10 χρόνια, και κρύβονται πίσω από ανόητες δικαιολογίες για την φύση του αθλήματος την ποιότητα του ΠΑΟ, την εμπειρία του ή την αξία του Ομπράντοβιτς, φοβούμενοι μήπως χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις τους.

    Στο μπάσκετ είναι όλα αγγελικά πλασμένα…

    Ενώ σε ένα άλλο άθλημα φταίει ο Κόκκαλης ακόμα και για τις συννεφιές…

  6. redfan Says:

    Γεια σου ρε Στρατο.. Δικιο εχεις σε ολα.. Θυμασαι το σχολιο του σχολιαστη μολις παιζει σε ριπλει την τελευταια φαση του αγωνα? Φαουλ ειναι, αλλα εν πασει περιπτωσει.. Σε ιδια φαση στη μπαλα 100% το σχολιο θα ηταν το εξης «αααα εδω υπαρχει καθαρο φαουλ που δεν ειδε ο διαιτητης και θα συζητηθει πολυ μετα τη ληξη του ματς. Θα εχετε την ευκαιρια να παρακολουθησετε αυτη αλλα και τις υπολοιπες φασεις μπλα μπλα μπλα» … Η διαφορα ειναι εμφανης..

  7. Διονύσης Says:

    Πως γίνεται στη μπάλα οι δημοσιογράφοι να είναι γάβροι και στο μπάσκετ βάζελοι; Πάνε με τον δυνατό;

Σχολιάστε