Παιζουν μπαλα οποτε θελουν..

οχι ομως για καποιο περιεργο λογο παρα μονο γιατι οταν δεν εχουν καθοδηγηση απο τον παγκο, παιζουν καλα μονο οταν τους παει το παιχνιδι.. Με ατομικες ενεργειες, ωραιους συνδυασμους που προερχονται απο την κλαση οσων καλων παιχτων μας εχουν απομεινει.. Γιαυτο δεν θα μου προκαλεσει καμια εντυπωση στο επομενο ματς στην Τουμπα να δουμε μια απο τα ιδια οπως στο Χαριλαου.. Η επιστροφη του Ντουντου μεταμορφωσε την ομαδα προς το καλυτερο αλλα τωρα που χανει 2 ματς θα εχουμε ξανα προβλημα στο κεντρο. Εχουμε μαθει ομως φετος να παιζουμε ολα τα ματς με μιση ομαδα οποτε ειμαστε υποχρεωμενοι να συνεχισουμε με οσους εχουμε. Κατα τα αλλα ο Ντερμπισαιρ χτες ακομα κι αν δεν σκοραρε εδειξε για ακομα μια φορα τη διαφορα των παιχτων που μεγαλωνουν μαθαινοντας πρωτα απ’ ολα τα βασικα της θεσης που παιζουν, διοτι διδασκονται απο ανθρωπους που ξερουν ποδοσφαιρο, απο τους παιχτες που οσο ταλεντο κι αν εχουν μπορει να μεινουν για παντα μετριοι, διοτι μεγαλωσαν ποδοσφαιρικα χωρις να διδασκονται αυτα που θα επρεπε αφου στην Ελλαδα λιγη σημασια δινουν σ αυτα..

Ηταν τουλαχιστον το πρωτο ματς μετα απο καιρο που δεν μπινελικωναμε επι 90′ λεπτα για τη μπαλα που δεν ειδαμε. Και φασεις ειδαμε και ωραια μπαλιτσα για αρκετη ωρα, αλλα δυστυχως δεν τελειωσαμε το ματς, αφου σε 11 τελικες προσπαθειες με 4 δοκαρια βαλαμε δυο γκολ και χασαμε τουλαχιστον αλλα τοσα. Ευτυχως η ομαδα αντεδρασε σωστα μετα το πεναλτι αλα Καραγκουνης που κερδισε ο Καφες και προηγηθηκε ξανα γρηγορα, πριν αρχισει το δευτερο ημιχρονο. Εκει για αρκετη ωρα θυμηθηκαμε τον Ολυμπιακο των τελευταιων παιχνιδιων και η ΑΕΚ εκανε τις πρωτες τις ευκαιριες στον αγωνα με καλυτερη το δοκαρι του Νεμεθ. Και σε αυτο το ημιχρονο ομως, το δοκαρι και οι χαμενες ευκαιριες του Ντουντου και του Λουα Λουα, κρατησαν το σκορ στο 2-1. Λιγο πριν τη ληξη η ΑΕΚ σκοραρε αλλα ο τραγικος διαιτητης (που τον κανανε και διεθνη….) ακυρωσε ενα καθαρο γκολ, για να ισοφαρισει τη μαλακια του πρωτου ημιχρονου. Σαν να βλεπαμε σε επαναληψη το ματς του δευτερου γυρου παλι στο Καραισκακη που ο Καλοπουλος μετρησε ενα ακυρο και ακυρωσε ενα εγκυρο γκολ του Ολυμπιακου για να ρεφαρει τα λαθη του.  Και στις δυο ομως περιπτωσεις κερδισε αυτος που δικαιουταν τη νικη. Στο ματς του δευτερου γυρου ξεκαθαρα η ΑΕΚ, και στα πλειοφ ξεκαθαρα ο Ολυμπιακος. Βεβαια για καποιους, για καποιο λογο και στις δυο περιπτωσεις.. σφαχτηκε η ΑΕΚ αλλα οταν σε μια ομαδα η κλαψα ειναι επαγγελμα τι να πεις εσυ? Απλα τους αφηνεις να λενε τα δικα τους..
Τωρα με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα νομιζω δεν χωρανε προβλεψεις, γιατι αυτος ο Ολυμπιακος ειναι απροβλεπτος.. Ας ελπισουμε για το καλυτερο..

5 Σχόλια to “Παιζουν μπαλα οποτε θελουν..”

  1. Άγνωστος Χ Says:

    Redfan που χάθηκες; Δε σκοπεύεις να ξαναγράψεις στο blog;

  2. redfan Says:

    που εισαι ρε φιλε? 🙂 δεν ξερω που λες αν θα ξαναγραψω, θα δειξει, αναλογως τα κεφια. εσυ πως παει? γραφεις τιποτα?

  3. RedB Says:

    Σύγγαυρε,ωραία τα λες,αλλά γιατί δεν ξαναγράφεις?
    Μακάρι να ξαναγράψεις,γιατί φαίνεται ότι το ‘χεις 🙂

  4. redfan Says:

    θα δειξει 😛

    υγ. συγγαυρινα, οχι συγγαυρος..

  5. Άγνωστος Χ Says:

    Τώρα που σταμάτησε να γράφει κι ο Πεσετέρο είναι που πρέπει να ξαναρχίσεις. Εμένα ούτως ή άλλως το μπλογκ είναι πολιτικό και δεν είναι καν δικό μου, απλά το διαχειρίζομαι. Μέχρι τον Ιούλη έγραφα αρκετά, αλλά μετά άλλαξα νομό, πρόγραμμα, σπίτι και βγήκα έξω από τα νερά μου! Σκέφτομαι όμως να ξαναρχίσω σιγά-σιγα.

Σχολιάστε